RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

PerMatA Hati Ibu n DaDdy

Anak Ibu dh kuar

Ibu terpakse lahirkan anak ibu secara operate sbb anak ibu x bergerak.Xkesah la operate janji anak ibu selamat.

Ms kat bilik bedah 2,bunyi jantung ibu mmg laju gler sampai doktor kat situ tanye ibu "nape laju sngat jantung awak nie,takut ker,relax yea??" sume dokter kat situ gelakkan ibu.. hoh..mau x takut, seminggu sblum bersalin ibu baru jer bc paper pasal ade sorg mummy kat obersea ni kene operate gak tp bius die xbekesan n time pisau dokter 2 belah, huwaa kompom la sakit yg teramat2 sgt.

Tgh ibu duk melayan perasaan risau n takut,ibu sempat tanye kat dokter bius yg berdiri kat sblh ibu "dh belah ker?"..."ha'ah dh lame belah,x rs sakit kan,pasni ready jer la nak nengok baby"..lepas jer dokter ckp dh belah terus slow bunyi jantung ibu,lege giler, sempat la ibu tido2 ayam sementara nak tgu baby kuar.

Tepat jam 11.08 mlm 22/09/2008 ibu selamat lahirkan baby boy. Anak ibu nie lahir 2 minggu awal,erm xsbr2 nak nengok dunia ibu n dedi ..welcome my dear son..



Alhamdulillah, akhirnyer anak ibu keluar dengan selamat. Taim nie lege sgt tgk anak keluar dengan sehat n sempurna.














Chumell x. Rase2 dh nmpak cam muke sape??? Ibu or Daddy..??? erm...


Kawan2 ibu datang
..

Kawan2 ibu ngan daddy ada yg dtg tgk anak ibu kat spital. Yg lain 2 byk dtg kat umah ibu ngan umah maktok. tima kasih yea kwn2 coz dtg nengok baby ibu.





Mummy noneng beriya posing dengan Rifqy. Ms nie Aunty Chima n Aunty Ida pun dtg skali.




Kwn satu dorm ibu ms kat Uitm dulu. Aunty Ninie, Aunty Cea n Aunty Qusha



0 comments:

Post a Comment