RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

BeRdiRi..

Mlm smlm Rifqy menunjukkan ke'terer' an dier dgn mengangkat tupperware (agak besar jugak la tuk baby cam die) n terus berdiri.. Ibu yg ms tu tgh melahap ayam percik yg baru beli dr pasar terus terkinja2 pgil daddy " daddy..daddy..Eky diri tue..die pgg tupperware skali..tgk la cepat..tgk la" ibu lak ober hee.. Daddy pun toleh n ngan pantas nyer terus berlari g kat Rifqy standby takut terlentang lak. Si Rifqy Boy 2 asek tersengeh2 jer...Lutut gigil2 sket ..Juz berape second jer die mampu bertahan ..Nak rakam pon xsempat huhuhu..

Walaupon b4 nie Rifqy mmg slalu berdiri tp ini la first taim die berrdiri sambil pgg brg. Besar lak 2.. emm mungkin sbb tue dier mampu seimbangkan bdn ms diri. As a mother mmg ibu rs teruja sgt. Mungkin mommy2 kat luar sane rs juz bese jer tp tak bg ibu. Kalu boleh ibu nak same2 ade ngan Rifqy dlm setiap perkara baru yg dier cube buat. Sekurang2 nyer Rifqy tau yg ibu n daddy sentiasa ade kat sisi Rifqy bg support (uhuks syahdu la plak).. Bila lagi nak dpt tgk dier pgg brg smbil diri wat muke tersengeh2 chumel dier tue.. Cayang anak ibu..mmmuahhhs..


3 comments:

Stephanie Liah said...

congratulations Rifqy!hehe.ryan pun berdiri dr position duduk semalam,dia buat cam pumping then bdiri without bpaut kat mane2.hehe.sronok kan?

Rifqy Hady said...

tenkiu mommy ryan.. sonok kan dpt tgk anak2 membesar step by step..ibu yg excited lebey..hiks

Stephanie Liah said...

betul2.hehe mane pic gg rifqy..sama ngan ryan,hehe.mcm wabbit

Post a Comment