RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ektibiti November

Sebab ibu malas nak bukak byk2 N3, so ibu combine kan aje sume ektibiti yg Rifqy wat bulan Nov nie ek. Ekcelli bz sgt k sampai tak terupdate byk citer ttg anak ibu nie. So terpakse la wat cenggini. Lagipon nak bagitau jugak cpu kat umah 2 dh problem n mengong. Bape lame tak dapat tenet kat umah sbb anta g serbis. Nak di jadikan citer, abes sume gmbar comei lote Rifqy turut ilang..Huh sgt marah nie tp sib ader wat copy tp 2 pon x sume huh kiciwa..kiciwa..


***********


Bowling @ Summit (6/11/2009)



Nie jabatan daddy yg wat iaitu Jabatan Kebudayaan, Sosial & Sukan. Saje wat friendly game antara unit. So ibu ngan Rifqy juz follow teman daddy. Ermm terer ker daddy maen bowling, maen bola pandai la... Cam manyak ke longkang jer 2 daddy :p



Ape dak tecik nie wat haa..



Member2 jabatan Daddy

*********

Aunty Erny & Aunty Amy Bertunang (7/11/2009)


2 org adek pompuan daddy bertunang pada hari yg same. Sorang pagi, sorang ptg. Sng kan, wat kenduri sekali jalan jer. Penat pon skali.



Auty Amy, adek daddy yg #5..

Aunty Erny, adek daddy#4

Nie biscuit yg Rifqy sponsored tuk aunty2 dier.


*************



Mak Su Nida Nikah (13/11/2009)







Kazen ibu. Dua2 laki bini nie askar. Taim nie nikah wat kat KL n bersanding kat Kelantan 19hb Disember. So, lps akad nikah terus g umah Kak Long aka MakLong Rifqy kat Ukay Perdana. Tp pasan x gambar nie, suami Mak Su takder sbb lope lak ibu nak amik gambar dier ekekekeke..



Waaaaa..Sila panggung anak ibu nie..

**************

Mandi Manda @ 3K Serdang


Swimming wif daddy

Busu Bie n Cik Lang


video


Harap mahap kerana memaparkan gambar daddy yg ala2 sexy gitu :p

*****************


Bufday Mama Ayu @ Kenny Rogers PAS (19/11/2009)




Yummy!! sgt lazat eskem Baskin Robin nie tp terpakse menunggu sgt lame tuk mkn sbb keras, dah cam batu coz tumpang masuk peti es kat Kenny 2.


My Pumpkin Sisters..opkoz la ibu yg paling kurus skali ahakss..Neway Hepi Bufday Mama!!!



Pandai x ibu ambik pose ala2 kuwus gitu, nmpk muke jerh ekekekekeke

*********

Selamat Hari Raya Aidil Adha



Kali nie raya pertama dpt raye kat Jelebu coz raye pose dulu pagi2 raye dah kat Shah Alam. Sgt x manyak ropernyer gambar yg diambik taim nie..ermmm
***********

Cocok Pneumococcal @ DEMC



Sempat lagi bersuke ria sebelum di cocok.



Disebabkan paed Rifqy Dr Fadzillah takde, g haji,. maka terpakse diganti oleh Dr Roliza. Dat taim umo Riff 1 thn 2 bln. Suppose 1 thn 1 bulan aritu cocok..


video

Sian anak ibu nanges kene cocok. Sebenarnyer b4 kene cocok 2 dh nanges coz toys dier jatuh. Bile di cocok lagi tambah meraung la dier tp kejap jerh. Hero ibu kuat la kan..

**********

Belian



Ade Poney Warehouse Sales kat SACC , so pe lagi, daddy pon telah di paw la oleh ibu..ngeheheheh
Baju tito


Akhirnyer dpt gak ibu beli kan baju mandi tuk Riff. Beli kat C4 Subang, Rm 49.90. Ader gambar Tom & Jerry. Abg Ayet jeles hehehehe

**********

Hadiah

Nie Mama Aleesya kasi. Tenkiu Mama. Rifqy suker sgt. Aritu pon ibu ade belikan mcm ni satu tuk Rifqy. Bile kiter tekan2 kuar la lagu, alphabet n ajar kiter spell words 2.








1 comments:

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Post a Comment