RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sleepwear

Skg nie mmg mommy tgh giler membelikan sleepwear aka pyjamas tuk Rifqy
Uwhhh sguh la chumel2 baju2 nie
Gewamm jer!!
Kebanyakannyer byk mommy beli kat online
Search kat blogshop org n kat fesbukk
Nak beli terus dari butik x mampu
So beli la yg overun stok la katenyer
Ahhh xkesahh la janji cantek!!

Pyj's nie byk brand Baby Gap
Sbb ape mommy suke pakaikan Rifqy pyj's nie
Ini adalah kerana we all kan suke kuar minum n lepak2 memalam kat luar
So xpyh la setiap kali nak kuar mlm, nak kene tukarkan baju cantik2
Baju tido nie je dh cukup sweet jerh bwk keluar
So kire nier baju tido merangkap baju jalan2 tuk mlm la hikhikhik


"I Love Mom"

http://mybabyliciouscollection.blogspot.com



"Bee" and "Thomas & Friends"

"Trucks" and " I Love Dad"

"Cars"

"Elmo Sesame Streets"
Hahahaha yg nie beli kat Uptown Shah Alam jer, Ade satu booth bukak tuk barang n baju baby
** Ade 2, 3 helai lagi sleepwear yg akan sampai hihihihi i loikeeee!!!!








0 comments:

Post a Comment