RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Hepi 1y 10mth ( 22 mths) & Salam Ramadhan

Hepi 1 year 10 mth sayang...hahahah lmbatkan wish..tp nie x bermakne mommy lope..Mommy xpenah lope tp ms 2 tgh rushing packing baju coz Daddy nak bwk Mommy n Eiky Boy g bercoti kat Singapore..Wieee tenkiu Daddy muah muah muahh n anggap la jugak nie adiah bedey Eiky tuk ari 2 ek.. :) Gambar nti mommy upload di N3 baru la ek..


Ekceli lame sgt x update perkembangan Rifqy kan.Skg nie byk bende dah Rifqy tau buat.Rifqy pandai basuh tgn n basuh mulut lps mkn, pandai bc buku (ehem yg nie mulut terkumat kamit eksen mcm tgh membaca ), pandai ckp yak (berak), suke mkn eskem n mcm2 lagi la.Sonok jer tgk Rifqy makin besar dan bijak..Pape pon alhamdulillah perkembangan anak mommy sgt +ve

Skg nie mommy mmg lambat mengupdate blog Rifqy. Kat hati 2 mcm2 nk citer tp memandangkan pc umah rosak balik n kat tempat keje mommy pon xdpt nak wat maka bile ade waktu yg betol2 lapang baru mommy update.

Pasni nie nak ayat daddy beli lappy n tepon baru la. Xnak yg mahal2, iphone jerh hahahhhaa. Mesti daddy ckp "igt daddy cop duet ker" muahahahahahaaa..

K la di kesempatan nie Eiky sekeluaga nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan. Berpuasa la dgn penuh kesabarab dan keberkatan.. Cam bese jgn lope dtg ke Bazar Ramadhan Seksyen 17 Shah Alam dan dapatkan Angah Roti John n Kebab di seksyen 17,2 dan 18... XD














0 comments:

Post a Comment