RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

1 Syawal di Shah Alam & N9

@ Shah Alam (Umah Maktok & Tokwan)

Seperti yg dijanjikan , ini lah gambar keluarga Rifqy di pagi Syawal yg syahdu sob.. sob..
Yg syahdu 2 ibu sowang jer sbb teringat kat arwah nenek Rifqy (al-fatihah) n xdpt same2 ngan family ibu yg laen di pagi raye sbb raye Shah Alam dulu, umah MIL.
Tengahari baru rempit lik Jelebu N9.



Tema tahun nie kaler ijau, tp xtau la ijau aper nie.. Ijau katak pisang kot hihihihi



Family sebelah mertua. Gambar PakLong Jeff jer xder sbb dier pon raye umah mil dier kat Klang.



Sian anak ibu, sampin dier x sama langsung..Leh plak ibu terloper nak beli sbb kalut2 nak carik baju melayu daddy aritue. Ermm terpakse la pakai sampin lame abg ayet.. Nnt ibu belikan yea sampin ijau..Rifqy pon ader stu lagi baju melayu baru kaler meron, Tokwan yg beli, macehh tokwan :)

Menu pagi raya umah maktok ialah nasi impit, kuah kacang, lodeh, ketupat palas, rendang daging&ayam dan tidak di lupe laksa Penang feberet daddy. Tue sume maktok masak bersama2 aunty2 Rifqy. Ibu tulun makan jer..apadaaa... :)


*****************

@Jelebu Negeri Sembilan (Umah TokNyang & NekNyang)

Dalam kol 4 lebey, Rifqy pon sampai kat umah Nyang..hushh hepinyer di hati ini.. Syiokk jer tgk gambar2 dorang nie dimana kitowang sekeluarga takder la pg tue tp x kire nak tepek gak sikit. Sgt jeles sbb tak dpt turut serta nieh..hihihihihi


TokNyang & NeKNyang tgh ready nak tgu anak2, cucu2 serta cicit2 dtg salam



Family ibu..Toktok xder sbb raye Dumai tahun nie



Anak menantu, cucu2 serta cicit2 TokNyang Yaacob n NekNyang Kamariah. Ni baru separuh nie, ramai gak xder.



Kazen2 ibu



Sgt suke picas ini..
Tomei jer gambar uncle n kazen2 Rifqy..

v
v
v
v
v
v


Rifqy sudah sampai!!! Mari kire wet raye..



Wat sume anak2 buah ibu serta sepupu tecil ibu yg chumell, sowie yer xdpt kasi sampol wet raye edisi Rifqy sbb sampol tue xsampai lg kat ibu taim nie, ibu kasi sampol wet MPSJ jerh..Skg sampol 2 dh ader, meh salam lagi sekali hehehehehe


To be continue....

0 comments:

Post a Comment