RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Bertukar...

Sudah sampai masanye Rifqy gune Quinny Zapp stroller sahaja..Maxi Cosi Cabrio Seat dier 2 buleh jer sbnrnyer nak pakai lg sampai Rifqy 15 bulan. Tp ibu saje nak testing kasi Rifqy duk kat situ,. Lagipon kaki Riff dah panjang skg :)

Adaptor kit utk installed maxi cosi seat kat frame dier 2 kene tanggalkan sbb nak pasangkan kain kat rangka2 stroller tue :)


Dulu :




v
v
v
v

Bertukar!!

v
v
v
v

Sekarang:





v
v
v
v
v
v

Lepas gune, terus lipat2 jadi tecik camnie..sgt jimat ruang dlm bonet kete. Hanya sepanjang 69 x 30 cm sahaja n seringan 6kg..









Satu set Quinny Zapp nie termasuk la suncanopy, raincover,travel bag n adapters. Tp stroller kat atas nie jenis 4 wheels. Rifqy nyer 3 wheels jer


* * * * * *

Mari layan pic di The Curve n Ikano Damansara, mentesting Quinny Zapp keatas Rifqy..








2 comments:

MeL said...

bole sgt da ni..mika i start letak dlm quinny zapp umur 7months, bila da pandai duduk sendiri. pastu sendal bantal kecik kat belakang..

Rifqy Hady said...

2 la , dah gune QZ nie sng sket nak angkut..mule2 cam pelek jer nenguk dia duk dlm QZ, maklum la slalu kat maxi cosi 2..ibu dier lope lak anak bujang dier dh besar, xleh duk dlm 2 lagi kikikiki

Post a Comment