RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Stroller & Buggy Rifqy...


Teng teng teng...ni la stroller baru Rifqy. cantek x??? Stroller Rifqy kaler itam,cabrio seat nyer kaler merah. Harga?? xyah tau la..Ibu sgt suke design dia sebab simple n saiznyer kecik bile lipat. So sng nk carry g mane2 n jimat space dlm bonet kete daddy.




Ibu jatuh cinta ngan stroller nie bile mama qis beli n ibu tgk org pakai. Waa smartnyer..So ibu pun ckp la ngan daddy. Daddy ok jer cuma daddy x minat sket sbb stroller nie xleh nak baringkan seat die. Ermm tp sbb ibu dh falling in luv ngan stroller nie, ibu beli jugak.

Stroller nie byk berjasa kat ibu ngan daddy. Sgt menyenangkan ibu n memudahkan daddy.










Time nie Rifqy ikut daddy pg game futsal Boring jer Rifqy duk dlm nie nengok daddy sepak2 ball,Rifqy bile lak leh join nih..??










wooo syiok nyer die p ikut ibu ngan daddy jenjalan


Buggy Umah Maktok

Buggy nie ibu beli taim warehouse sales Anakku. Saje ibu beli tuk letak kt umah maktok. Rege die Rm80. Dah ade buggy nie sng sket tokwan n maktok nak bwk Rifqy g jalan2 kat luar. Kdg2 ibu nengok kat dalam umah pun tokwan tolak Rifqy pusing2. Emm.. 2 mesti anak ibu mood x baek, nk org dukung la tue...Sian tokwan nak layan cucu dia yg sorang nie.....

0 comments:

Post a Comment