RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

RifQy mAsuK spital

22/12/2008

Akibat terlalu teruja nak testing stroller Quinny Zapp Rifqy yg baru,ibu bwk Rifqy g tgk daddy main futsal dkt ngan stadium malawati shah alam. Masa 2 cuaca agak pns la jgk. Masa ibu smpi jer, ibu disambut dgn pekikan mummy noneng dr jauh,maklum la mummy non dh lame x nengok si Rifqy. Kebetulan pulak ms 2 muke rifqy penuh ngan kesan nyamuk geget. Mummy Non tanye,so ibu jwb la dgn nada seloroh2,bese la muke Rifqy encem, 2 yg sume serangga minat nak singgah.


Agaknye disebabkan kate2 ibu tue jd satu doa, lps blk dr futsal 2 ibu dh prsn cam ade kesan merah kt tepi tinga Rifqy. Ibu pk mgkin sbb dia tido,tinga dia terhimpit kot,xpe la. Mlm tu daddy ajak p sunway pyramid,.huh ibu on aje kalu bab jln nie. Ms kat pyramid la Rifqy dh lain mcm,asek tdo jer,bdn pun cm pns. Ibu bwk msuk kat feeding room nak bg susu n nk nenenkan skali. Ms die nenen la ibu rs mulut die pns . Rifqy pun mule meragam bile kene kejut. Ibu dh xsdp ati. Ibu terus lik umah. Kat rumah ibu lap n letak kain bsh kat pala. Asek kering jer towel 2.

Besok pg 2 bermula la episode dimana Rifqy demam pns yg sgt kuat,Rifqy nanges cam kena pukul,daddy dukung pun Rifqy still menanges dgn kuatnyer. Merah kat tinge dh merebak. Ibu bwk g DEMC,Rifqy kena thn wad suspect infection or kena geget serangga. Dekat seminggu Rifqy kena thn wad. Ari2 ibu nanges tgk Rifqy. Mesti anak ibu nie dlm kesakitan. Muka bengkak n mate sepet sblh. Taim sakit Rifqy lg suke kalu ibu peluk n pangku. Ms kat spital Rifqy akan tito bile daddy yg dukung n titokan. Sian anak ibu huhuhu













0 comments:

Post a Comment