RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KoLekSi BaJu2 WaRehOuse

Ibu mmg suke anak ibu pakai branded2 n ada kartun2 tp bj2 2 ibu akan tgu taim sales. So, ibu akan beli bila ada warehouse or clearance sales. Ibu dpt jimat byk bila beli taim nie. Xkesah la baju 2 patern lame pun janji ibu puas hati n ibu dpt borong byk. Merasa la Rifqy nak pakai baju cap best2 even baju kat umah pun like org kaye hahaha. Alaa baby nie cpt bsr n tinggi, kalu beli bj mahal2 sgt sekejap jer dpt pakai. So kat bawah nie antara baju2 taim sale ibu beli, ada byk gak baju yg x smpat nak ambik gambar coz baju 2 dh ltak kt umh maktok Rifqy.So sila2 la cuci mate nengok baju sales Rifqy nie Actually byk yg dh burokkk..hee

RoMpeR @ BaJu
KaTaK RifQy

Romper nie bukan jer sng nak pakai tp sgt la chumelll. Ibu pgl romper nie baju katak. Sebab ape baju katak,ermm korg imagine la kat pala rupe katak ngan romper 2 mesti korg tau naper ibu pgl die baju katak heeee. Kebanyakan bj katak nie ibu beli kat reject shop,fos or kat warehouse sale sbb very the murah. Alaa wat pakai2 kat umah. .


FOS (RM8/each)


Reject Shop (Rm7/each )




Disney Baby


Disney Baby


Pureen + Disney Baby


Disney Baby


Looney Tunes


Oscar + Paddington Bear

Sume baju2 kt atas nie pulak beli kat warehouse Anakku,Pureen n Paddigton Bear (Rm5-Rm10/each)




Nie beli kat guess kid. Ms 2 ade less 50%. Rege Rm45.Saje gatai nak beli last2 Rifqy pakai 3-4 kali jer.Dah ketat sket tp lengan bj still pjg lg. Anak ibu nie cepat tinggi.


SlEevELess KaRtuN2


Baju Looney Tunes nie ibu beli ms warehouse hytex kat Tmn Ehsan Kepong. Rege die murah jer Rm5


Baju tito Long Sleeve



Elle Poupon



Disney Baby







Looney Tunes


Carter


FOS


Disney Baby


Guess Kids























0 comments:

Post a Comment