RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

CiTer Rifqy

Busan tol seminggu nie duk citer pasal warehouse jer kan.. Saje jer nak wat duet ibu abes..Sales sane..Sales sini..Mengalir jer duet tue... Asek2 beli baju tuk Rifqy jer sampai baju ibu ngan daddy pun lame dah x tukar2 hee

Orait stop ttg sales..Skang mari update perkembangan hero kecik ibu nie. Semakin hari semakin +ve progress pembesaran dan pembelajaran Rifqy. Seronot butul bile dpt same2 lalui proses nie ngan Rifqy. Kalo nak tau 1st taim Rifqy leh meniarap sendiri , air mate ibu dh bergenang nak nanges nie.Tp ku tahan2..huhu emo..emo.. Poyo kan?!! Tp skang ibu dh ilek sket. Cool beb..Xnanges. Control jer hua hua hua . Mmg teruja bile nengok Rifqy berkembang dr satu step ke step yg laen..

Saat ini Rifqy sdg berusaha tuk menegapkan pinggang serta tulang belakang nyer. Anak ibu sudah mula mau blaja duduk hoorey!! Tp pesen duduk cam antara 2 sujud tue. la :) Merangkak lom lg. Baru nak angkat2 muntut..

Rifqy skang mengesot ala2 komando.. bile dh dekat ngan ibu or daddy , Rifqy akan berusaha tuk melutut n terus duduk tp bdn terhoyong hayang. Kalo x jaga akan terlentang ke belakang gedebushh!! Setakat nie alhamdulillah lom terlentang lagi.. Lepas dpt duduk 2 Rifqy mula la sandar, landing baek punyer kat ibu n daddy..Cam bersantai kat laut lak.. Maen tipu tol anak ibu nie..

Kalo Rifqy xnak duduk , die akan terus berdiri sambil tgn berpaut la kat badan ibu or sofa 2. Eksen tol bile dpt berdiri sendiri. Mulot bising ya amat... Kalo leh nak bgtau satu umah yg die dh leh diri sendiri ecehh...

Satu lagi ttg anak bujang ibu nie..die dh pandai nak borak..kalo org ckp ngan die, die pon seolah2 jwb lik aper yg kite ckp tp dlm bahase baby die la cotcotcotcet kang tibe2 die mrh , xtau ape yg die x puas ati, free2 jer ibu kena marah ngan anak sendiri.. ayakks

Anak ibu nie harap jer ader telo tp bile daddy marah tipu2, touching beb..sebek .. Kalo ibu marah lak die wat derk jer siap gelak2 lg..igt ibu wat klaka kot, langsung x takot kat ibu cehh

Bab bergurau Rifqy cukup suke sgt. Mengekek2 gelak kalo maen cak2 ngan die. Tgh2 mlm pon ajak gurau. Ibu nak tito nie. Sorang2 die pon leh maen. Sian ibu nengok. Kdg2 daddy pon penat nak layan so mummy wien la yg akan take ober melayan anak buahnyer bersuka2 hehehe

Taim tito adalah taim yg plg merisaukan ibu..ye laa Rifqy nie dh stat nk merangkak n dh pandai panjat2 bdn ibu. Ibu takut nnt Rifqy nie jatuh katil.Pernah skali 2 ibu terjaga, Rifqy dh ade kat atas bdn ibu, die on da way nak ke daddy. Senyap jer dia maen sorg. Sib ibu pasan kalo x, mau tertonggeng jatuh bwh katil. Kdg2 2 bile ibu tgh tgk tibi, tetibe jer dgr bunyi cam ade org maen2 brg kat bilik,sore xdgr. Ibu masuk jer bilik, rupenyer anak ibu dah jaga dari tido n tgh wat ektibiti bebas sendiri..Hush sib cepat ibu jenguk,kalo x....

Ibu pon da abes kije..Sat lg ade meeting ngan encik2 boss..ntah ape la nak ckp 2..ibu dh la nak lik cepat, windu nak jupe Rifqy.. So jupe lg di N3 yg akan dtg... bubye..


0 comments:

Post a Comment