RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

WaReHouse HyTex PuN KureNg!!

Ibu pegi ngan daddy pun dh petang dlm kol 4 ptg sampai kot..Sbb ape g dh petang,emm pagi 2 daddy ade tournament futsal maen tuk team PKNS kat Rawang.Dalam kol 1 ptg daddy lik umah ambik ibu ngan Rifqy dulu coz lps abes tournament terus nak g Hytex n jenjalan. Daddy ckp next game dlm kol 3 ptg. Bile nak dekat sampai , skali kwn daddy call daa kate team dh walk over (tul ker ibu eja,bahasa bola nie bukan ibu terer pun,ahhh janji bunyi ala2 sudehhhh :p) Ms turn PKNS kena maen sume bebudak xde g mkn ngan daddy g lik umah dulu, percaturan masa dorg dh salah la 2. Xde rezki nampaknyer.So it's time 2 soping2 honey yiepieeeeee (walaupun jumlah duet ibu dh susut kehkehkeh)

Sampai2 Hytex ibu terus pegi kat pintu masuk tuk bahagian baby..Aikk baju2 tuk budak besar ngan mak2 budak2 pun die wat kat 1 pintu masuk gak..Dulu ade 3 pintu gate besar n setiap gate beza2 baju ikut umo.. Xpe la yg penting skang focus tuk kasut n suar pendek Rifqy..

Mula2 ibu round2 dulu tempat 2, riki2 brg..Org x la ramai sgt. Mcm2 la brg baby yg ade selain baju2 cam wet tissue,bib,belt,toiletry bags,syampu,sabun,bedak,shoes,bantal n botol susu.



Nenguk la baju2 die. Berlonggok n dh bercampor2!!


Apa yg ibu carik n capai dulu adalah shoes Baby Bugs tuk si kecik comel ibu. Ibu ambik 2 pasang. Xbyk pilihan pon shoes die. Mugkin sbb ibu sampai pon dh petang, so dia mmg xkuarkan stok lg agaknyer. Mcm baju gak la, mmg berlonggok die letak n kena tabah giler bile nak punggah baju yg ditimbun 2. Tp yg tensennyer asal ibu tarik suar pendek sumenyer patern yg same. Camtu jugak la baju. Banyak same n baju Baby Taz yg ibu beli sebelum nie kat situ pun dia kuarkan lagi isk isk isk..

Nak tau pe lagi ibu beli kat sini? Ibu beli wet tissue, baju tuk mama n abg Ayet, suar tight pendek tuk ibu, toiletry bags daddy, baju n suar pendek Rifqy.

So pe yg ibu leh komen tuk warehouse sales Hytex kali nie sangat kureng tuk pilihan baju n suar dier. Xbyk pilihan. Mungkin sebab ibu mai pun dh ptg kot.. So lihat la brg yg ibu soping kat sini..


Shoes Baby Bugs RM8/each
Rm5/each


Shorts nie Rm5/each. Pasan x ade yg patern same..Satu 2 tuk letak kat umah maktok


Memandangkan Rifqy skang mkn asek comot jer. Baju pon kotor2, Ibu pon tambahkan la koleksi bib Rifqy. RM3/each


Stok Wet Tissue ibu. Yg besar tu 2x80's RM5 n kecik tue 2x20's RM3
Toiletry bags daddy. Memandangkan daddy slalu maen futsal n slalu away. Toiletry nie penting sgt tuk letak berus gg, syampoo,sabun n mcm2 lg. Rege RM 3/each


Baju Orange mama n Abg ayet. RM8/selai
Nie suar ibu hehe. Tomey x gambar tweety.Wat pakai tito jer. rm 8

Lepas jer soping kat Hytex daddy bwk g jenjalan kat The Curve n Ikano.. hehehe syiok nyer dpt jenjalan. So continue kat next N3 k.. tata


0 comments:

Post a Comment