RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

PoNey SaLes Kat SCP x BeSt!!!

Ibu br jer lik soping baju Poney kat dari South City Plaza. Sungguh mendukacitakan sales kali ini. Butul la seperti yg mama Adam info n kwn2 daddy ckp, serabut.

Baju n suar dh bercampor2 size. Poyo jer letak sign tuk size baju. Ibu nengok baju kat umor 7-12thn 2 ade jer size tuk toddler. Baju yg reject kat tag die pon ade. Ms kat SACC dulu xde pon dia jual baju yg reject kat tag 2 hermmmm pastu ibu pasan cam manyak jer baju burok.

Mmg xbest langsung la sng citer. Xmcm kat SACC dulu, sangat mengumbirakan ht ibu even ibu dtg lik hari yg ketiga pon, still ok lagi baju dier, siap dpt suar jeans lagi padahal hr pertama ibu pegi jeans dh xde tuk saiz Rifqy. Kat SACC xla berselerak baju die cam kat South City Plaza nie. Pening gak la pale.

Ibu cuma dpt beli 2 helai t-shirt yg same patern cume kaler jer laen n botol air. Tu pun 1 baju 2 tag die rusak. Xpe la wat pakai g kedai mamak depan umah 2 kehkehkeh

Gambar nnt sat lg lik umah upload. Ibu ambik gn henpon daddy.Nie ibu kat Dewan 3K Serdang. Turn daddy kena jg dewan lg hari nie. Ibu x bwk henpon. Td b4 kuar kelam kabut sgt sampai tertinggal wallet ngan henpon kat umah. Dh mcm pendatang ibu ngan Rifqy nie xbwk i/c.


Hytex xtau lg bile nak p. Nak survey2 kasut kartun jugak la. Dulu ms g ibu x beli kasut/sandal,kunun2 anak ibu kecik lg xyah la pakai kasut,pakai jer socks. Skg nie cam x best lak kalu kuar Rifqy xpakai kasut hehehe.. Kalu mama Adam pegi Hytex, sila la jd informer ibu yg berjaya,habaq mai ader x kasut katon2 yg cecantek..tq :)


RM9/each



0 comments:

Post a Comment