RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

JaLaN2 g Kenduri..

1/05/2009

Rifqy still x sehat lg.. kali nie lak anak ibu kena sakit mate...selsema,batuk x baek lg dh kena sakit laen plak...huhuhu sian anak ibu Rifqy Hady.


Sakit mate Rifqy baru nak kena jer, mate berair n banyak taik mate. So ms nie la nak guna pakai petua org tua2..Ibu titiskan air susu badan ibu kat mate Rifqy,nmpak kurang sket tp nengok la result nyer dlm beberapa hari lg ....

So nak jdkan citer, hari nie ibu bwk Rifqy g kenduri tahlil n doa selamat sempena adek kwn ibu bertunang. Daddy dh g game futsal kat Perak, yg ibu nie dah busan duk umah tahap dewa, tue yg kuar gak. Ekcelli dpt gak Rifqy ambik angin kat luar 2..

Kol 5.45pm aunty chima dh sampai umah. Dia ambik tender jg Rifqy jap sementara ibu siap2 melawa..b4 2 aunty tolong pgg Rifqy coz ibu nk bg ubat tp nasib x baek Rifqy muntah lak terkena bj aunty hehehe sowi aunty..Tgh ibu siap2, makyang Rifqy lak sampai nak ambik tp x jd la sbb Rifqy ibu nak bwk kuar.


Aunty Chima, senyum 2 copy n paste ker..same jer..sudehhhhh la


Lps ambik aunty ct, Rifqy pun bergerak la ke Kg Abu Bakar Baginda kt Bangi. Dlm kete Rifqy x byk ragam,tito jer tp mate Rifqy still berair..

Sampai kat umah kwn ibu 2, Rifqy disambut oleh aunty yott yg kini dh tukar title mommy yott hehehehe nak jd mommy angkat Rifqy yea,pe lg mommy..hanpon sebijikkkkk theee





Kat sane, kwn2 ibu la asek dukung Rifqy,snap2 gambar Rifqy,relaks sket ibu :)


Aunty Ct nie grg cm naga tp ngan bebudak dia syg sgt..bab jaga baby die hebat giler even x kawen lg hohohoho,..luv mak ct... :)




Aunty Yott yg dh bertukar jd mommy yott,.nengok 2,tekun bg Rifqy susu. Kire pass la nie jd mommy Rifqy, so brg kemas kat bdn 2 dh leh tukar atas name Rifqy kehkehkeh




Aunty Bad dh senyum meleret dh 2, Rifqy lak tutup mate..iskk mak ct camne leh enteprem kat tepi 2??





Makanan yg disajikan tuk ibu n the gang ialah soto..fuhhh sedapp!! Kueh pon manyak.. Mama kepada mommy yott nie mmg terer msk. Camne ibu tau mama die terer masak ??? tetttt jwpn nyeer sbb makanan brekpes pagi2 ibu kat tempat kijer, mama die la yg buat..




Taim mkn adalah taim yg paling syiok skali. Rifqy ibu dh bg mkn bubur nasik+keret yg ibu bwk dr umah.Tp Rifqy x brape selera nak mkn. Mebe sbb bdn xsehat. Mate Rifqy asek kuarkan taik mate jer, berair jer mate 2..


nYum..nyum.. cedap x bubur ibu masak..


Nie la uncle yg nak tunang 2..

Atok Supian nie, bapak pengantin..sian atok penat dukung Rifqy,asek lumpat2 jerk hee


Abes jer makan Rifqy pun blk..Mama kwn ibu 2 bg sebenier n nasi ambang Johor..emm yumyum gumuk la ibu pasni..

Rifqy sampai umah dlm kol 10 lebeh. Tenkiu aunty chima sbb tumpangkan ibu. Sian aunty Chima asek kena marah jer ngan si Aunty Ct, bese la aunty ct kan co-pilot heheh padan muke aunty chima wekwekwek.. Kwn2 ibu 2 sume dh ade agenda. Depa nak p down town kat setapak nuu huhuhu cedeh ibu x dpt p.Xpe2 Rifqy cpt2 baek nnt kite ajak daddy p yer..

Banyak lg gambar yg ibu x update..mommy yott cepat sket bg gambar yg duk snap2 kat sane. Gambar ibu satu pun xder dlm ini episode,jeles2 nie...so, to be continue..




*rhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrh*


Ahaaa dh sampai pon gambar Rifqy dr camera mommy yott.. So nengok la aksi2 aunty2 ngan ibu skali posing wit Rifqy Hady..


2 sume nak smackdown Rifqy ker..heppp



Waaa sume tayang tudung anggerik ker..keheehehe nak beli??


Pelek muke si Rifqy..sape yg model dlm gambar nie Rifqy ker or kwn2 ibu..ibu pon senyap2 posing x henget kt blakang nuu




Beso nyer mate anak ibu nie...


Sekian saje episode jalan2 g kenduri,..huhu penat meng apdet post nie berkali2 ...tq :p





*rhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrh*

0 comments:

Post a Comment