RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Hari Minggu..

Hari Sabtu ibu ngan Rifqy xde wat pape kat umah, so mmg la busan tahap dewa nyer. Daddy kena keje lak aritue..erm pe lagi ibu pon ikut ladari xde wat pape kat umah.

B4 g, ibu singgah dulu kat Giant Bandar Kinrara yg besar dan lawa 2. Kunun2 nak survey pempes coz ibu ade terbukak satu blog mommy nie, die baru lps beli pempes anak die, ade sale 50% tuk pempes. Mommy 2 beli Pempes Huggies Ultra m20 dpt rm 10 n Pampers All-Night m62 dpt rm20. Murah la bg ibu kalo huggies 2. Tp bile ibu pg promotion 2 dah abes. Last2 ibu p mkn jer kat anjung selera kat dlm 2 n beli roti boy (roti feberet ibu nih)..nyum..nyum cedap tol..



Abes mamam ibu g kat stall dlm tu..tertarik nengok beg2 n baju kartun2 kat situ..tetibe mate ibu terpandang la satu beg gambar tomes,beg sandang tepi 2 jer..Ibu pon terus beli..rege rm 15 tp ibu nak bwk g mane beg 2 pon xtau heheheh saje gatai beli..wat letak pempes tuk lik kg leh kot ngeh ngeh..



Sampai kat dewan 3k Serdang 2, ibu pon lepak ngan rifqy. Nak bwk Rifqy g swimming, anak ibu nie lak baru baek sakit pastu kat leher ader rashes so takut la ibu ade infection lak nnt. So Rifqy , ilek lu, nnt dh ok kite swimming sesame.



Hari Ahad lak xde p jalan mane. Pg2 makyang dh amik Rifqy bwk lik umah maktok. Ibu jer la yg petang 2 p The Store kat PAS ngan daddy beli brg2 tuk Aunty Billa si Rifqy nie. Aunty dpt masuk UiTM amik course asasi undang2.

Tp bile ibu nak p anta aunty lak ade orientasi so ibu ngan daddy g nengok bola la kat stadium UiTM 2. Daddy pon mmg nak jupe kwn daddy ,coach Omar. So abes bola ibu ngan daddy g minum dulu ngan coach Omar's family n uncle Mon pun ade.



Lik minum baru g amik Rifqy kat umah maktok. Anak ibu taknak tito rupenyer. Nmpk daddy die tersengeh2.. So bile uncle Mon pangku, anak ibu seakan terkezut melihat org asing yg pangku, asek duk tenung jer. Sib x nangeh..hehehe



Sampai umah bermula la sesi manja2..ye ar satu ari ibu xcium2,manje2 ngan Rifqy. Maktok pon bwk g jalan. G nengok pak su training bola Arsenal kat MPSJ.



** frust sebenarnyer ibu x pegi fj benjamin sales..mummy wien yg pegi..beli beg guess dpt rm 100 huhu lawa gak.. next time yer daddy..ngehehehe









0 comments:

Post a Comment