RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Hytex & Hush Puppies Warehouse Sales kembali lagi!!



30 May to 7 June 2009


Hytex Warehouse Sale
From RM1

Branded Apparels
Issue
American Athelete
Tenderly
Disney
Winnie The Pooh
Looney Tunes
Looney Tunes Babies

Time : 10am to 6pm

Location (Tel 603 6273 2323)
Hytex Garments (M) Sdn Bhd
Lot 25 Jalan E1/5
Kawasan Perindustrin Taman Ehsan
Kepong 52100 Kuala Lumpur





29 May to 7 June 2009


Hush Puppies Apparels
Annual Warehouse Sale


Hush Puppies Apparels
for ladies, men & kids

Time : 10am to 7pm

Location
Shoe Connection Sdn Bhd
No 15 Jalan 1/13
Bandar Kinrara Puchong
47100 Puchong
Selangor
Malaysia


Waaaaaa......Manyaknyer sales bulan nie esp sale tuk baby,abessss la duet ibu camni huhuhuhu.. Sok cadang nak pegi Poney, nak survey2 pape yg patut maybe xde la beli byk2 coz mase sales kat SACC Mall dah manyak perabih beli baju Rifqy ( cam xcaye jer ibu xnak beli byk2 kikikiki).

Hytex pon wat gak sok..Kat sini pon best baju kartun2 die, tp kalo ibu nak pegi Hytex ibu target nak carik suar pendek wat pakai umah, baju dah manyak beli aritue, yg xpakai lg pon ade beberapa lai..Nengok la kalo daddy sudi nak bwk ibu..hehehe

Hush Puppies nie daddy dh g smlm..baju budak2 mmg ade tp tuk saiz Rifqy cam xder. Lagipon baju die manyak gambar anjing, xmo la.. Kat sane daddy beli brief tuk daddy brands levi's. Para daddy di luar sana sesuai sgt kalo nak p sini coz manyak brg tok laki cam suar,brief cap dockers,levi's n socks also..

Baby Kiko pon wat gak sales, ibu xnak pegi walaupon wet tissue die wangi heheh. Buang masa la. Harga brg down x manyak. .
Brand Ok Baby start hari nie. Wat kat kilang Puchong Perdana. Yg nie ibu xpenah pegi. Kwn2 ibu ckp mmg murah2 sbb brand Ok baby x la mahal baju2 die, nie wat sale lg la jadi murah.

So daddy, bawak la ibu g mane2 sales nie..bawak la..bawak la..ibu rela jer..kakakakakka



**pssstt mama Adam dh poei lom Poney..boli apo?? Manyak x suar tok Adam.. Copek la wat review tuk ibu





1 comments:

adamafnan said...

ohoho..mama Adam sulah pigi itu poney maaa..
xbest mcm kat sacc even xjumpe suar mase kat sacc tu..
kat scp nie ade la dpt suar adam 3 helai tp renew..bkn poney..poney suar ilek!
walaupun g ms 1st day tp sbb dah ptg bj sumer dah berselerak..
nnt citer kat blog la..skang xleh nak snap gambar..enpon rosak..

Post a Comment