RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Cheese Stick?? Yummyy..

Kali nie Rifqy nak mkn ala2 omputih lak hihihihi Ibu nengok Mommy Ryan bg Ryan mamam cam cedap jer. Ibu pon try la g carik Kraft Cheese Stick nie kat Giant. X mahal pon dlm Rm2++ . "Cheesetiks Are Good For Growing Teeth", itu pe yg die tulis kat pelestik 2. So x salah cube kan. Leh wat snack ptg2 Rifqy..


Kraft Cheestik


Meh la nenguk keletah udak demam nie mamam cheestiks
^
^
^
^
^
^

Emm makanan baru!! Nape die panjang2 n lembek?? Camne lak nak bukak pelestik die nieh..Ibu!! cepat la bukak!!!



Perlu ker makan bende nie bu?? Cam pelek jer rupe dier. Nape mcm dh kene geget nie?? Ibu curik2 geget yer?? Cedap ker? Bagus ker tuk kesihatan? Tuk tulang ok ker? Gigi? Kalo saket peyot camner?? Huh manyaknyer soklan saye nie..



Errr tetibe cam taknak mkn leh x ibu.Kasi la kite mkn biskut ptg2 nie, xpon sekerem ker..



Aloooo kene mkn gak. Telan jer la. Nak jaga ati ibu nyer pasal.Kalo kite x makan kang ibu kiter majuk. Ibu kiter nie kalo majuk mmg xcantek muker dier. Lagipon x baek melawan ckp ibu..



Leh tahan gak rase die..huh rase cam duk kat london lak makan bender nie hihihihi Lps nie bdn saye mesti sehat dan kuat cam kawan saye Ryan tue


** Alhamdulillah bdn Rifqy dah x panas cume ade sket selseme n batok..

Graphics

4 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

babe,cheestick ni u jgn bukak plastik dia..nanti berterabur..cian rifqy.u potong yang atas pastu bg dia gigit makan mcm choc ape tu ish yg panjang mcm cheesestik ni..pastu bila dia dah tarik gn gigi yg atas,u potong lg plastik tu.:)

Rifqy Hady said...

alooo mommy nmpk lak plastik 2 terbukak hehehe act i crk gunting x jupe, 2 yg bukak jer plstik dier 2,.bile dh terbukak camtu mmg ssh nk bg die mkn coz skali die geget besar2 pastu asek pth2, last2 yg half lg 2 ibu die yg mamam..kuikuikui

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

apa dey kang gareyy po reng gey!!heheheh

Rifqy Hady said...

hahaha pasni nak try bg pasta campo cis kat rifqy, lum penah try, nnt dh wat, i tepek kat sini..

i do mention ur name, even yg nie pon kalu u click kat mommy ryan trus link ke blog ryan,.hehe terase i babe kat n3 u yg lepas, adakah i org itu..adakah i or org laen, sapekah dier..hihihi

Post a Comment