RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sembang Sahur

Salam sahur sume...

Sume pose x arinie?? Anak2 kat lua sane pose x?? Rifqy cam bese la, hari2 tak pose kihkihkihkih

Pg nie ibu agak2 sengal sikit taktau nak wat aper lps sahur. Nak tgk kebun ibu kat farmville, skg nie ibu tgh wat kerja melanskap, so mmg kebun mcm dilanda todak sket la (ngehehehe, dh addict maen game nieh) So bukak la N3 baru pepagi nie tuk Rifqy. Taim nie Rifqy sdg nyenyak tito kat sebelah daddy.

Ekceli ibu jus nak share ngan sume betapa tak sabarnyer ibu ngan daddy nak sambut raye ngan our lil son nie. Kalo diikutkan, nie raya kedua buat Rifqy. Tp thn lps tue Rifqy still dlm pantang lg, br jer 8 hari melihat dunia. So takde la kuar beraye. Byk org dtg raye umah sambil2 tgk Rifqy. Agak mewah la rezky duet raye Rifqy taun lps, maceh la sume, taun nie jgn lupe tau hehehee

Awal2 maktok dh soh tempah baju melayu baru tuk Rifqy. So kaler mesti same ngan daddy. Tp ibu lom g wat lg. Ibu nak carik yg siap jer la kalo ader. Kalo takder gak baru anta tempah kat jiran blakang umah maktok jer.Dulu baju melayu ms cukur jambul Riff, makcik 2 yg wat. 2 hari jer ciap. Cepatkan.. :)

Skg nie kat pale otak ibu tgh duk pikir2, nak soping baju Rifqy kat ane ek? Mebe nak g Sunway Pyramid, Isetan KLCC n Ou dulu. Kalo dpt pg Sogo lg syiokk kan tp org ramai la, x lalu nak bwk si kecik nie ngan wabak H1N1 yg tgh hot. Kalo Rifqy tue nak pakai mask xper gak, nie takmo lgsg.

Kay la yer ibu stop kat sini, nak tgk kebun jap hehehe Malam nnt Rifqy ade sesi berbuke pose bersame kengkawan ibu kat Orchid Thai Seafood Sek 9. Baby Qis pon ader tau. So Rifqy kene pakai smart2 sket mlm nie sbb ader makwe hiks

Daaa....

Graphics

2 comments:

MeL said...

mika pn samalah rifqy, lahir time raya ke-10..so xdelah mood sgt nk beraya thn lepas sbb excited ngn dia hehe..tp tahun ni sgt excited nk beraya. kita kumpul duit raya byk2 k :P baju rifqy mestilah sedondon dgn daddy kn :)

Rifqy Hady said...

aah la mommy, tahun nie nak pulun raye sakan ngan rifqy, episod balas dendam thn lepas x dpt raye kihkihkih waaa ibu nenguk mommy mel dh beli baju ngan kasut tuk miks..sgt chumel kasut clarks 2.. :)

Post a Comment