RSS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wisau...H1N1

Jabatan Undang2 MPSJ tempat ibu keje dh tutup seminggu coz 3 org +ve H1N1, 47 yg laen kene kuarantin duk umah diam2..huh horrornyer!!!!!!!

Dh la ibu kijer kat konter, posibeliti nak kene 2 tinggi, iskk mintak simpang!! So skg nie ari2 dh macam zorro, kene pakai mask. Mmg muke cam hampehh tp tuk keselamatan kene pakai jugak. Kuar umah skg pon kene pakai. Kat luar 2 dh x selamat lg. Semakin hari, angka kematian H1N1 kat Malaysia meningkat. Byk2 doa mintak dijauhkan.

Ektibiti kuar berjimba2 di hujung minggu terpaksa di hadkan. Wisau ibu nak bwk Rifqy kuar jenjalan. Antibodi Rifqy ibu xtau macam mane, yg pasti budak antibodi x kuat mcm kite org tue nie. So mencegah lebeh baek dr mengubati.

Pesanan penaja tuk sume pakai la mask 2 bile kuar. Jgn pegi tempat ramai org n jgn duk berkumpul dlm satu2 tempat cam dlm bas, bilik coz lg sng nak kene attack n virus cepat spread. Yg penting jgn bwk anak korang g tempat yg ramai org (leh ker ibu duk umah jer ngan Rifqy, kompom boring giler). Tawakkal n byk2 la doa.

H1N1 cepat la berakhir..



Dah cam ninja turtle pon ade gak rope ibu nie..
Lantak ar..Yg penting virus 2 tak attact ibu..




Frenz ibu
Walaupon sume masih takot,wisau,tensen about wabak H1N1 yg dh spread kat tempat kijer ibu nie, sume menten cool jer kat konter. Setakat nie, alhamdulillah, masing2 antibodi kuat n kebal tahap gaban nyer sbb kitowang nie mmg berisiko tinggi nak kene, almaklum la hari2 deal ngan kastemer yg dtg ntah dari mane2 ntah. Harap2 antibodi kawan2 ibu, ibu, Rifqy n sume org kekal kuat. Biar la dpt block virus 2 dari serang
kite..aminn...huhuhu


** Dh la Mommy Wien skg nie ade kat Bandung, mudahan2 die selamat n tak terkene wabak 2 bile lik Malaysia nnt. Insyaallah dier xder pape..

Graphics

0 comments:

Post a Comment